Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

KategóriákVogels W53060 19"-43" VESA 200x200 dönthető és forgatható fali TV konzol

Jelenlegi megtekintések 1 érdeklődő nézi
Tulajdonságok: A Vogels W53060 dönthető és forgatható kétkaros fali TV állványa 19-40"-os (48-102 cm) képernyő átmérőjű televíziók falra történő felszerelésére és mozgatására alkalmas. A tartóállvány...
Kategória Termékkategóriák TV, monitor, projektor Tartókonzol
Cikkszám 68589
Garancia 5 év
Bruttó listaár 21.946 Ft
/db
ÁFA 27%
Elérhetőség Külső raktáron
-
+
KOSÁRBA RAKOM

Leírás

Gyári cikkszám: W53060

Tulajdonságok:

A Vogels W53060 dönthető és forgatható kétkaros fali TV állványa 19-40"-os (48-102 cm) képernyő átmérőjű televíziók falra történő felszerelésére és mozgatására alkalmas. A tartóállvány segítségével televíziónk nézőszöge rendkívül flexibilisen állítható. Egyszerűen, egy könnyed mozdulattal, elhúzhatjuk a faltól a televízió készülékünket és még akár meg is dönthetjük a legoptimálisabb nézőszög beállításához. Az állvány felszerelése után is van még lehetőségünk a TV vízszintbe állítására. A csomag tartalmaz egy praktikus kábelvezetőt is, amelyet az állvány karjára szerelhetünk. A tartóállvány könnyen felszerelhető, a szereléshez szükséges anyagok a csomagolásban találhatók.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Astro Hardver Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Astro Hardver Csapata