Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

KategóriákImbuszkulcs 2,5mm (8902)

Jelenlegi megtekintések 1 érdeklődő nézi
Imbuszkulcs 2,5mm
Kategória Termékkategóriák Számítógép alkatrész Hűtés Vízhűtés alkatrészek Szerszámok
Cikkszám 9619749593
Garancia 2 év
Bruttó listaár 1.933 Ft
/db
ÁFA 27%
Elérhetőség Külső raktáron
-
+
KOSÁRBA RAKOM

Leírás

EAN: 8902

Imbuszkulcs 2,5mm

#Gyártó: EK

Márka

EKWB
EKWB

Az EK Water Blocks a számítógépes vízhűtés specialistája. A szlovén vállalat kiváló minőségű, nagy teljesítményű vízhűtők és tartályok, radiátorok, a különböző fiiting, és kiegészítők gyártására szakosodott. A jó ár-teljesítmény mellett az EKWB minden vízhűtéssel kapcsolatos feladatra nyújt megoldást a portfóliójában található termékek széles választékával.

A vízhűtés kétségtelenül a legjobb megoldás a modern, alacsony zajszintű rendszerek kialakítására és a tuningpotenciál nővelésére.

A vízhűtés specialistájaként az EK Water Blocks a vízhűtéshez szükséges alkatrészeinek hatalmas választékát kínálja. Függetlenül attól, hogy radiátorról, különféle blokkokról, házátvezetőről, PETG-csőről vagy szivattyútartóról van szó, az EK Water Blocks-nál minden elérhető, ami az egyedi vízhűtéshez szükséges. A különálló szivattyúk és tágulási tartályok mellett az EKWB e két alkatrész helytakarékos kombinációit is kínálja, míg a radiátorok különféle méretekben kaphatók. Az egyedi vízhűtési rendszer védelméhez az EKWB palettájában a színezhető hűtőfolyadék koncentrátumok is megtalálhatóak.

Az all-in-one vízhűtőrendszerek nagyon népszerűek, mert egyrészt hűtési teljesítményük jelentősen meghaladja a léghűtőkét, másrészt a telepítésük bárki számára könnyen megoldható. E rendszerek többségének azonban vannak hátrányai: nem bővíthetők.

Vásároljon online, kényelmesen és biztonságosan EK Water Blocks kínálatunkból, melyet folyamatosan bővítünk.


Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Astro Hardver Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Astro Hardver Csapata