Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

KategóriákEK-CoolStream SE 360 (Slim Triple) (3831109860472)

Jelenlegi megtekintések 1 érdeklődő nézi
Az EK-CoolStream SE egy vékony, nagy teljesítményű számítógépes folyadékhűtő radiátor, amely ötvözi az EK egyedülá...
Kategória Termékkategóriák Számítógép alkatrész Hűtés Vízhűtés alkatrészek Radiátor, kiegészítők
Cikkszám 6369325252
Garancia 2 év
Bruttó listaár 31.608 Ft
/db
ÁFA 27%
Elérhetőség Raktáron!
-
+
KOSÁRBA RAKOM

Leírás

EAN: 3831109860472

Az EK-CoolStream SE egy vékony, nagy teljesítményű számítógépes folyadékhűtő radiátor, amely ötvözi az EK egyedülálló CSQ kialakítását a legújabb radiátormag motorral. Az EK-Vardar 120 mm magas statikus nyomású ventilátorokhoz gyártott radiátorok a maximális hőelvezetésre vannak optimalizálva a ventilátor teljes működési tartományában, így kivételes teljesítményt nyújtanak alacsony és magas légáramlás esetén is.

Az EK garantált minőségi szintje, az optimális ár-teljesítmény arány és az egyedi minimalista kialakítás teszi ezeket az EK-CoolStream SE sorozatú radiátorokat tökéletes választássá bármilyen számítógépes vízhűtéses rendszerhez. Az SE sorozatú radiátor átfogó kompakt mérése még a legkisebb számítógép-házban is lehetővé teszi a felhasználást.

Ez a radiátor a legjobb hűtési kapacitást kínálja a 28 mm vastag radiátorosztályban: a rézbordák hatalmas felületet biztosítanak, míg a párhuzamos áramlású hűtőkamrák a minimálisra csökkentik a hidraulikus áramlási ellenállást. A radiátor burkolatait mindkét oldalon UNC 6-32 menettel csapolják meg, hogy lehetővé tegyék a push-pull ventilátor felszerelését a hűtési teljesítmény további növelése érdekében.

Ez a termék két süllyesztett G1 / 4 menetes csatlakozóval rendelkezik, két előre telepített hosszabbítóval, hogy bármilyen G1 / 4 menetes szerelvény használható legyen. Az EK az EK-ACF sorozatú  tömörítő szerelvényeket ajánlja  .

Műszaki adatok:
Anyag:
- Rézbordák
- 90% -os rézcső (H90)
- Sárgaréz kamrák
- Alumínium / acél ház

Méretek: 400 x 120 x 28 mm (H x Sz x M)
Súly: 0,93 kg
Folyadékkapacitás: ~ 155 ml
FPI: 18
Port menetek: 2x G1 / 4
ventilátor kompatibilitás: bármilyen szabványos méretű 120x120x25mm ventilátor; UNC 6-32 menetfúrás
Tesztelt nyomás: 1bar (g)

Csomag tartalma:
- EK-CoolStream SE sorozatú radiátor / két előre telepített G1 / 4 hosszabbító
- Laposfejű UNC 6-32 csavar (l = 30mm)
- Laposfejű UNC 6-32 csavarok (l = 5 mm)
- imbuszkulcs 2,5 mm

FIGYELEM:

  • Ha a szokásos 120x120x25mm méretű ventilátorokat használja, akkor használjon megfelelő hosszúságú csavarokat!
  • A nem megfelelően hosszú csavarok használata a radiátor magjának átszúrását eredményezheti, és helyrehozhatatlanul  károsíthatja a terméket. Az ilyen visszaélésekre nem vonatkozik a termék garanciája!
  • Ezt a terméket  NEM  szabad alumínium  Fluid Gaming  alkatrészekkel felszerelni!

Márka

EKWB
EKWB

Az EK Water Blocks a számítógépes vízhűtés specialistája. A szlovén vállalat kiváló minőségű, nagy teljesítményű vízhűtők és tartályok, radiátorok, a különböző fiiting, és kiegészítők gyártására szakosodott. A jó ár-teljesítmény mellett az EKWB minden vízhűtéssel kapcsolatos feladatra nyújt megoldást a portfóliójában található termékek széles választékával.

A vízhűtés kétségtelenül a legjobb megoldás a modern, alacsony zajszintű rendszerek kialakítására és a tuningpotenciál nővelésére.

A vízhűtés specialistájaként az EK Water Blocks a vízhűtéshez szükséges alkatrészeinek hatalmas választékát kínálja. Függetlenül attól, hogy radiátorról, különféle blokkokról, házátvezetőről, PETG-csőről vagy szivattyútartóról van szó, az EK Water Blocks-nál minden elérhető, ami az egyedi vízhűtéshez szükséges. A különálló szivattyúk és tágulási tartályok mellett az EKWB e két alkatrész helytakarékos kombinációit is kínálja, míg a radiátorok különféle méretekben kaphatók. Az egyedi vízhűtési rendszer védelméhez az EKWB palettájában a színezhető hűtőfolyadék koncentrátumok is megtalálhatóak.

Az all-in-one vízhűtőrendszerek nagyon népszerűek, mert egyrészt hűtési teljesítményük jelentősen meghaladja a léghűtőkét, másrészt a telepítésük bárki számára könnyen megoldható. E rendszerek többségének azonban vannak hátrányai: nem bővíthetők.

Vásároljon online, kényelmesen és biztonságosan EK Water Blocks kínálatunkból, melyet folyamatosan bővítünk.


Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Astro Hardver Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Astro Hardver Csapata