Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Az Astro Hardver igazi földöntúli élményt biztosít Neked! Nemcsak igazán vonzó termékek, de bizony a legjobbfej munkatársak segítenek Neked abban, hogy a Neked való informatikai termékeket vihesd haza! Astro barátunk időről-időre elhozza Neked a várva-várt akciókat, egyenesen a világűrből és fiatalos, agilis csapatunk is folyamatosan azon dolgozik, hogy még vonzóbb áron találhasd meg Nálunk kedvenceidet!

Bátran nézz körbe nálunk, ha informatikai, modding vagy a legmenőbb gamer termékeket keresed, sőt, ha valamit nem találsz kínálatunkban biztosak vagyunk benne, hogy érdemes írnod ügyfélszolgálatunknak, akik felkutatják az egész tejutat, hogy megtalálják számodra a legmegfelelőbb megoldást!

Imádjuk a szórakozást, a csillagközi túrákat és szeretnénk kisebb bolygókat is felfedezni! A legjobb szórakoztató elektronikai termékeket mindig érdemes megnézned Nálunk, hiszen remek ár és gyors szállítási határidő vár Rád!

Tudjuk, hogy milyen fontos egy űrhajó megfelelő összeszerelése, hát még egy jó számítógép vagy gamer gép megálmodása! Legyen szép, strapabíró, gigászi és persze minden helyzetből a legjobbat hozza ki! Nos, ha mi építjük meg új PC-d ezeknek a paramétereknek biztosan megfelel! Sőt még garanciát is vállalunk rá! Bátran keress minket ezügyben is!

Astro bizony érti a dolgát, így ha elakadsz vagy csak egy kisebb útvesztőbe kerülsz feltétlenül érdemes ingyenes ügyfélszolgálatunkhoz fordulni! Akkor se habozz, ha nagyobb informatikai beruházást tervezel, akár egymagad, akár céged kapcsán, hiszen egyedi beszerzések teljesítésében is tudunk segíteni Neked! Egyedi ár, egyedi konstrukció és persze egyedi figyelem! A legfifikásabb űrlények elől hozzuk el Neked a legjobb árakat!

Te, aki webáruházból rendelsz biztosan értékelnéd, ha villámgyors űrhajókkal szállítanánk a megrendelésed. Nos azt nem ígérjük meg, hogy Astro barátunk viszi házhoz a rendelésed, de az Express One és a Fox Post munkatársaira és persze kedvező áraira biztosan számíthatsz!

Nézz körbe nálunk, hiszen kompromisszumok nélküli termékpaletta, fantasztikus árak és gyors kiszállítás vár! Ha nem tudod, hogy merre indulj oldalunk felfedezésébe elsőnek tűzd ki a zászlódat az “ajánlatok” bolygón, hiszen itt egyedi termékválogatások, villám akciók várnak. Ha bátrabb felfedező vagy, akkor a kuponjaink biztosan Neked valók, de szerintünk a TOP 100 termék között is találsz majd kedvedre valót! Vigyázz, kész, rajt!


  • " "
    Cégünk a Regál Modul Kft. üzletberendezéssel foglalkozik, ezért többnyire kollégáink terepen vannak. Nagyon fontos az irodai háttér számukra, bentről kapnak támogatást. Dinamikusan fejlődtünk az elmúlt 15 évben, de az informatikai területen mára már erősen fel kellett zárkóznunk. Az Astro Hardver csapata segített szolgálatatás és eszköz területen is. Gyors, pontos, megbízható, rugalmas és mindez versenyképes áron. Köszönjük! 5*!
    Regál Modul Kft.A Astro Hardver Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Astro Hardver Csapata