Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam


Az EK valódi arany bevonattal bővíti a Torque sorozatú szerelvényeit

Az EK valódi arany bevonattal bővíti a Torque sorozatú szerelvényeit

Körülbelül két év telt el, hogy az EK® bevezette a piacon a nyomatékos szerelvényeket, és azóta népszerűségük exponenciálisan növekedett. Ezek a szerelvények a legnagyszerűbb megoldásokká váltak a modderek és hobbi szinten vízhűtéses PC-t építők körében. A most bemutatásra került Quantum Line szerelvény család legújabb kiegészítése a Gold sorozat, amelynek keretében az EK 30 új termékkel bővítette szerelvényportfólióját, amely a jövőben továbbiakkal fog még bővülni, mivel minden egyes hosszabbító és új szerelvény arany bevonattal is elérhető lesz.

A szerelvények és adapterek teljes választéka CNC-megmunkálású sárgarézből készülnek, majd először nikkelezéssel, majd egy második, valódi aranyozással kezelik.

 

 

 

Az új, arany szerelvények között szerepel az EK-Quantum Torque HDC keménycsöves kompressziós szerelvényei, amelyeket szilárd csövekhez, például akrilhoz, PETG-hez és üveghez való használatra terveztek. Három méretben kaphatóak, amelyek kompatibilisek a 12, 14 és 16 mm-es külső átmérőjű kemény csövekkel.

 

 

 

Továbbá megjelentek az EK-Quantum Torque STC lágycsöves kompressziós szerelvényei, amelyek kompatibilisek PVC-vel, EPDM-mel, norprénnel, szilikonnal vagy bármilyen más típusú rugalmas csővel. Három méretben kaphatóak, amelyek kompatibilisek a 10/13, 10/16 és 12/16 mm átmérőjű (ID/OD) puha csővel.

Az EK-Quantum Torque forgószögű adapterek hengeres alakúak, nagyon masszív, szoros forgatható csatlakozással rendelkeznek, hogy minnél kevesebb csőhajlítást kelljen alkalmazni. Szilárd sárgarézdarabból megmunkálva G1/4"-os menettel, három változatban érhetőek el: forgatható 90°-os adapter, forgatható 45°-os adapter és forgatható T-adapter szerelvény, amelyek mindegyike más célt szolgál. A T-adapter idom használható leeresztő nyílások kialakítására, vagy az alkatrészek párhuzamos csatlakoztatására.

 

 

Az EK-Quantum Torque Gold statikus hosszabbítókat általában G1/4″-es csatlakozók bővítésére használják blokkhoz, radiátorhoz vagy bármely más folyadékhűtő alkatrészhez, hogy megkönnyítsék az egyéb alkatrészekhez való csatlakozást, hogy kevesebb ívet vagy hozzáférhetetlen szerelvényt kelljen beépíteni szűk helyeken. Többféle hosszban, férfi-férfi, férfi-nő és nő-nő G1/4" port konfigurációban kaphatóak.

 

 

Az EK-Quantum Torque Gold forgóhosszabbítók prémium, forgatható hosszabbítók mindkét végén külső menettel. Két vízhűtő alkatrész csatlakoztatására szolgálnak. Kapható férfi-férfi és férfi-nő konfigurációkban.

Az EK-Quantum Torque arany Prémium Quantum G1/4″ dugók a vízhűtő berendezés nem használt portjainak lezárására szolgálnak. Többféle formában kaphatók, akár EK-jelvénnyel.

Az EK-Quantum Torque Gold osztók egyszerű, henger alakú adapterek G1/4″ belső menettel. Ezek a termékek hasznosak a hurok folyadékáramlásának megosztására vagy kombinálására.

Az EK-Quantum Torque Gold statikus FF szögletes adapterek lehetővé teszik két idom, adapter vagy hosszabbító csatlakoztatását G1/4″-es külső menettel, hogy kibővítsék a vízhűtéses rendszer csővezetékeinek lehetőségeit. Gyakran használják a csövek meghajlításának elkerülésére vagy kevesebb hajlításra azáltal, hogy ezeket az adaptereket összekötő elemként használják. 45 és 90 fokos szögben készülnek.

 

 

Az EK-Quantum Torque Gold Rotary Offsets prémium minőségű forgatható apa+anya menetes ofszet adapter szerelvények. Általában a G1/4″-es portok távolítására vagy eltolására használják szűk helyeken, vagy a kemény csöveknek egy másik porthoz való tökéletes igazítására, hogy esztétikusan kellemes párhuzamos cső legyen. 3, 7 és 14 mm hosszúságúak.

Az EK-Quantum Torque Gold mikro statikus hosszabbítók csakúgy, mint a szokásos statikus hosszabbítók, amelyek egy vízhűtő termékből származó portot hosszabbítanak meg, csak még kisebb átmérőben, ha a hosszabbító szélessége valóban számít egy akadály elhárításához.

Az EK-Quantum Torque Gold Micro HDP 12 betolható keménycsöves szerelvények, amelyeket 12 mm-es tömör csövekhez, például akrilhoz és PETG-hez terveztek. Kifejezetten zárt csövekhez tervezték – például két GPU-vízblokk között, vagy egy GPU-tól a disztribúciós lemezig.

 

https://www.ekwb.com/newsBlog menü

vissza
A Astro Hardver Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Astro Hardver Csapata